Etusivu Pesulakoneet Mankelit Esteri mankelit

Esteri PM 16-83

Esteri P16-83 lämpömankeli soveltuu käytettäväksi kiinteistöpesuloissa, laitoksissa ja pienissä pesuloissa. Lämpömankelilla silittäminen perustuu lämpöön ja kosteuteen, kuten silitysraudassa.

Käyttö on helppoa ja nopeaa. Mankelia käytetään istualtaan. Tekstiili syötetään koneen edestä ja se laskostuu telan alla olevalle tasolle valmiiksi silitettynä. Lämpötilan valinta tehdään silitysmerkein varustetulla termostaatillapyörimisnopeutta voidaan säätää viisiportaisesti välillä 2 – 4,5 m/min. Kolmiasentoinen jalkakytkin jättää molemmat kädet vapaiksi pyykin syöttöön ja oikomiseen. Mankeli on varustettu taukokytkimellä, kuljetuspyörillä, sormisuojalla sekä telan vapautuskytkimellä.

Tyyppi:Kuumamankeli
Telan pituus:830mm
Paino:38kg
Sähköliitäntä:1N / 230V / 50 Hz

Pyydä tarjous!

Asiani koskee...

Varmistuskoodi
Peruuta viesti tai

Esteri KM 813

Kylmämankeli Esteri KM 813 on suunniteltu erityisesti kiinteistö- pesulan tarpeisiin. Mankelissa on kolme alumiinista telaa, kestävä kulmavaihde, nosto ja vapautus- toiminto sekä valaistus.

Mankeli on erittäin yksinkertainen ja turvallinen käyttää. Ohjauspaneelilla valitaan toiminnot: mankelointi, pysäytys ja telojen vapautus. Läpinäkyvä ohjainpaneeli ja yläkansi helpottavat mankeloinnin seuraamista

Kolmen telan suuren puristuspaineen (560 kg/cm2) ansiosta tekstiilien mankelointijälki on korkea-luokkainen. Leveät telat mahdollistavat paksujen liinavaatteiden mankeloinnin kaksinkerroin, jolloin puristusvoima tekstiiliin on suurempi ja tekstiili siliää paremmin.

Tyyppi:Kylmämankeli
Telan puristus:560kg
Telan pituus:730mm
Paino:90kg
Sähköliitäntä:3N / 400V / 50Hz

Pyydä tarjous!

Asiani koskee...

Varmistuskoodi
Peruuta viesti tai

Esteri KM 80

Esteri KM 80 on kotimainen kylmämankeli, joka on tehty erityisesti kiinteistöpesulan tarpeisiin.

Siinä on kaksi 600mm leveää alumiinitelaa, joiden suuri puristusvoima takaa erinomaisen mankelointituloksen. Ne kestävät erinomaisesti kosteutta, minkä ansiosta mankeli on kestävä ja pitkäikäinen. KM 80:ssa on patentoitu ylikuormaussuoja, joka estää automaattisesti tukoksen syntymisen.

Mankeli on erittäin yksinkertainen ja turvallinen käyttää. Koneen ohjainpaneelilla ohjataan mankelin kaikkia toimintoja. Sormisuoja pysäyttää mankelin välittömästi sormien ollessa liian lähellä teloja. Ohjainpaneelissa on pleksilasi mankeloinnin seuraamiseen.

Tyyppi:Kylmämankeli
Telan puristus:340-400 kg
Telan pituus:600mm
Paino:70kg
Sähköliitäntä:1N / 230V / 50Hz

Pyydä tarjous!

Asiani koskee...

Varmistuskoodi
Peruuta viesti tai