Esteri 8940

Esteri 8940 on korkeateholinkoava täysautomaattinen pesukone, joka soveltuu kiinteistöpesuloihin, siivouskeskuksiin, taloyhtiöihin, palvelutaloihin ja laitoksiin pää- tai apukoneeksi. 8940 on elementissään siellä, missä pesukoneelta vaaditaan hyvin paljon. Se on tehokkaampi vaihtoehto koneelle 7720.

Korkeateholinkouksen ansiosta erillistä linkoa ei tarvita pyykin jälkikäsittelyyn. Koneessa on mikroprosessoriohjaus, jonka ansiosta veden- ja sähkökulutus ovat alhaisia. Hyötynä erityisesti suuri täyttömäärä ja hiljainen käyntiääni. Uusi 3D rumpu liikuttaa pyykkiä myös rummun etu- ja takaosan välillä. Rummun epäsymmetristen olakkeiden ansiosta ohjelmassa on tekstiilille räätälöity käsittely. Pyykin lisääntynyt liike nostaa pesutehoa.

Ohjelmisto on räätälöity käyttökohdetta varten. Voit valita eri ohjelmien väliltä käyttötarkoituksen mukaan: kiinteistöpesula, siivous, laitos, teollisuus ja keittiö. 

Käyttöä opastaa selkeä kaksirivinen näyttö, johon on omalla painikkeellaan valittavissa suomen lisäksi 17 muuta kieltä. Kielen vaihto käy helposti omalla napilla. Ohjelman jälkeen näyttö palaa takaisin suomenkieliseksi.

Saatavilla myös moppipesukone. Lue lisää täältä.

Pesukoneen esite

Täyttömäärä:6,0 – 6,7 kg
Rummun tilavuus:60 l
Linkousnopeus:1600 kierr./min
G-kerroin:690
Sähköliitäntä:2N / 400V / 50Hz

    Pyydä tarjous!

    Asiani koskee...