Sähköasentaja! Tule meille töihin Ouluun!

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme sähköalan ammattilaisia.

Työnkuva

Työ koostuu pääasiassa taloyhtiöiden ja kiinteistöjen sähköhuollosta sekä kunnossapidosta. Lisäksi teemme sähköurakointia esimerkiksi sähköautojen latausinfran rakentamisen ja kiinteistöjen valaistusratkaisujen parissa.

Odotamme hakijalta

Jos olet positiivinen, tulet hyvin toimeen asiakkaiden ja työkavereiden kanssa sekä omaat hyvät ongelmanratkaisutaidot saatat olla etsimämme henkilö. Kiinteistöjen sähköhuollon ja kunnossapidon kokemuksesta on tehtävässä hyötyä, mutta se ei ole välttämättömyys, sillä saat meiltä kattavan perehdytyksen. Tärkeintä on, että sinulla on sähköasentajan tutkinto, hyvä asenne työtä kohtaan ja kyky ottaa vastuuta. Tehtävään valittavalta tekijältä vaaditaan hyvää suomen kielen osaamista.

Asentajiemme peruspalkka on TES:n mukainen. Omiin ansioihin on kuitenkin mahdollista vaikuttaa bonusmallimme avulla. Sähköasentajiemme keskimääräinen palkka onkin noin 3200–4200 euroa kuussa.

Tietoa meistä

Korpisähkö on eteenpäin menevä ja kehittyvä sähköalan yritys. Yrityksemme tunnetaan siitä, että meillä työntekijät viihtyvät pitkään. Meille asiakas- ja henkilöstötyytyväisyys ovatkin perusta, jonka varaan olemme liiketoimintamme rakentaneet. Yrityksemme on toiminut vuodesta 1974 lähtien. Meillä on siis kertynyt vankka ammattitaito, mutta emme ole kuitenkaan kangistuneet kaavoihin. Katsomme vahvasti tulevaisuuteen ja haluamme kehittyä yrityksenä.

Lisätietoja työtehtävästä saat Jaakolta (0404146781).

Jätä hakemus