Etusivu Sähköautojen lataus Sähköautojen lataus

Sähköautojen lataus

Sähköautoilun yleistyminen on osa ilmastotavoitteita. Liikenne sähköistyy, mitä seuraa latauslaitteiden kasvava kysyntä. Sähköautot eivät ole enää tulevaisuutta - ne ovat jo täällä.

Meiltä saat sähköautojen latausratkaisut kaikkiin tarpeisiin.

Parkkipaikka, Auton, Sähköauton, Terminaali Reload


Sähköautojen yleistyminen luo uusia haasteita infraan. Taloyhtiöissä, työpaikoilla ja kotitalouksissa tarve latauspisteille kasvaa kovaa vauhtia, ja me olemme mukana vastaamassa haasteeseen. Meiltä saat täyden palvelun, johon kuuluu kartoitus, laturin tilaus, asennustyö sekä huolto.

Olemme Webaston virallinen jälleenmyynti- ja asennusliike. Myymme ja asennamme myös kaikki muut merkit. Saat meidän kautta pikalatausasemat ja keskinopeat latausasemat tarpeittesi mukaan. Muutamaan hyvään malliin voit tutustua täältä

 

Kuvahaun tulos haulle webasto logo

Pyydä tarjous!

Asiani koskee...

Varmistuskoodi
Peruuta viesti tai

Latauspisteet kotitalouksille

Tarjoamme kotitalouksille koko palvelun.

Tarvitsetko kotiisi latauspisteen? Kotilatauspisteen valintaan vaikuttaa mm. autosi malli, kotisi sähköasennukset sekä laturin sijoituspaikka. Meiltä saat latauspisteen myynti- ja asennuspalvelun nopealla varoitusajalla ja luotettavasti.

Sähköasennukset täytyy tarkistaa tapauskohtaisesti riippuen siitä, minkälainen laturi sopii autoosi. Sulakekoot ja -lähdöt on tarkistettava sekä sähköjen veto suunniteltava. Hoidamme kartoituksen ammattitaidolla ja turvallisesti.

Kotikäyttöön on saatavilla monia erilaisia latauspisteitä, sekä rasiamallisia että myös kiinteällä latausjohdolla varustettuja. 

Esimerkiksi Webasto valmistaa kotikäyttöön käteviä latauspisteitä. Olemme Webaston virallinen jälleenmyynti- ja asennusliike. Myymme ja asennamme myös kaikki muut merkit. Muutamaan hyvään malliin voit tutustua täältä

Pyydä tarjous!

Asiani koskee...

Varmistuskoodi
Peruuta viesti tai

Latauspisteet taloyhtiöille

Tarjoamme taloyhtiöille täyden palvelun.

Aivan aluksi taloyhtiöissä on tehtävä kartoitus, minkälaisia toimenpiteitä latauspisteiden asentaminen kohteeseen vaatii. Me teemme kartoituksen luotettavasti ja ammattitaidolla. Kartoituksessa selvitettäviä asioita ovat:

  • Soveltuvatko nykyiset sähköasennukset latauspisteiden asentamisen?
  • Minkälaisia muutostöitä se vaatii?
  • Monellekko käyttäjälle latauspiste voidaan taata?

Teemme kartoitusraportin, jossa käymme kaikki nämä asiat läpi ja annamme kustannusarvion.

Olemme Webaston virallinen jälleenmyynti- ja asennusliike. Myymme ja asennamme myös kaikki muut merkit. Muutamaan hyvään malliin voit tutustua täältä

Pyydä tarjous!

Asiani koskee...

Varmistuskoodi
Peruuta viesti tai

Latauspisteet yrityksille

Meiltä myös latauspisteet yrityksellesi.

Myös yritykset ovat heränneet sähköautojen yleistymiseen. Sähköautoilun tukeminen on ilmastoystävällinen teko, ja yksi hyvä keino siihen on vaivattoman latauksen mahdollistaminen yrityksissä.

Meidän kauttamme saat koko palvelun alkaen suunnittelusta päättyen toteutukseen. Meiltä saat sekä pikalatausasemat että myös keskinopeat latausasemat tarpeittesi mukaan.

Pyydä tarjous!

Asiani koskee...

Varmistuskoodi
Peruuta viesti tai