Ovatko kotisi sähköasennukset turvallisia ja ajanmukaisia?

Tiesitkö, että joka kolmas tulipalo aiheutuu sähköviasta.

Vanhentuneet sähköasennukset ovat merkittävä turvallisuusriski. Me kartoitamme mahdolliset ongelmat ja laitamme kotisi kuntoon.

Miksi sähkösaneeraus kannattaa?

Lisää turvallisuutta + Lisää säästöä + Lisää jälleenmyyntiarvoa

Joka kolmas tulipalo aiheutuu sähköviasta. Vanhat sähköasennukset on suunniteltu selvästi pienemmille kuormille mitä nykyään kotitalouksissa käytetään. Lisäksi nykyaikaiset sähköasennukset huomioivat enemmän mahdollisia riskejä esimerkiksi lapsien turvallisuuden kannalta. Vanhat johdot, pistorasiat, sähkötaulut ja valokytkimet ovat myös voineet vaurioitua mekaanisesti lisäten vakavaa sähköiskuvaaraa.

Uudenaikaisilla sähköasennuksilla saadaan selvää säästöä mm. LED-valaistuksen avulla sekä sähkölämmitteisen talon lämmittimien ja termostaattien päivityksellä. Uusilla sähköasennuksilla lisäät kotisi jälleenmyyntiarvoa selvästi.

Meiltä saat täyden palvelun

Saat meiltä ilmaisen sähkösaneerauksen kartoituskäynnin.

Tarjoamme aina kilpailukykyistä rahoitusta.

Muista hyödyntää myös kotitalousvähennys.

Tarjoamme ilmaisen kartoituksen, jossa käymme läpi kotisi sähköasennukset, ja dokumentoimme mahdolliset puutteet. Saat myös tarjouksen puutteiden korjaamisesta. Tarjoamme aina reilun rahoituksen tarpeittesi mukaan.

Teemme kaikki kotisi sähkötyöt yli 40 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla, olipa työ mikä tahansa. Korjaamme puutteet ja päivitämme kotisi sähköasennukset ajan tasalle.