Nyt on aika laittaa sulanapitojärjestelmä kuntoon!

Roikkuuko jääpuikkoja räystäistä? Onko syöksytorvet jäässä? Nyt on oikea aika laittaa sulanapitojärjestelmä kuntoon!

Sulanapitokaapeli pitää järjestelmästä huolta

Kevät on sitä aikaa, kun rännien sulanapitojärjestelmä näyttää toimivuutensa. Rikkinäisen järjestelmän tunnistaa yleensä siitä, että ränneistä roikkuu jääpuikkoja, tai syöksytorvet ovat umpijäässä.

Taloyhtiön vastuulla onkin huolehtia, että katolta ei tipu lunta tai jäätä kenenkään päälle. Rännien sulanapitokaapelit eli niin kutsutut rännilämmityskaapelit ovat erinomainen keino ehkäistä katolta tippuvaa jäätä ja varmistaa, että katolta sulava vesi päätyy oikeaan paikkaan, eli hulevesiviemäriin.

Onko sulanapitojärjestelmä ehjä?

Toinen ongelma, joskaan ei niin yleinen kuin rikkinäiset kaapelit, ovat kaapelit, jotka ovat jatkuvasti päällä. Tämä saattaa johtua viallisesta järjestelmän ohjauksesta tai siitä, että ohjausta ei ole ollenkaan. Varmistamalla, että sulanapitojärjestelmän ohjaus toimii oikein, taloyhtiö saattaa säästää jopa tuhansia euroja vuodessa.

Teemme työn mielellämme

Mikäli sinulla on ongelmia nykyisen järjestelmän kanssa tai haluat asentaa uuden sulanapitojärjestelmän, ole meihin yhteydessä puhelimitse, sähköpostilla tai jätä työpyyntö lomakkeellamme.